Vlees gerechten
Inhoud:
- Bief stroganoff
- Biefstuk met geitenkaas
- Biefstuk met gepofte knoflook en balsamicojus
- Boeuf Bourguignon
- Bruine bonenschotel
- Coq a la tuchanaise
- Coq au vin
- Eendeborstfilet a la Nancy
- Gebakken kippenbouten
- Gefrituurde kipdrumsticks
- Gegrilde karbonade met champignonnesaus
- Gegrilde karbonade met honing mosterdsaus
- Gehaktbal
- Geschnatzeltes
- Gevulde courgette met kip
- Gevulde puntpaprika
- Goulash
- Hachee
- Hertenbiefstuk met cantharellen
- Hongaarse zuurkoolschotel
- Kalfsoester in Provencaalsesaus
- Kalfsoester met knoflookroomsaus
- Kalfsoester met parmaham en gorgonzola
- Kerrie macaroni
- Kip in de hoed
- Kipfilet met champignonne pestosaus
- Kipfilet met pesto en gedroogde tomaat
- Kippenborst gevuld met gedroogde tomaat kruiden en kaas
- Kippenbouten gevuld met champignons en spekjes
- Lamsrack met balsamicosaus
- Lasagne
- Macaroni met courgette en champignons
- Macaroni met wijn kaassaus
- Macaroni schotel
- Mediteraanse aubergineschotel met tomaat
- Mediteraanse hamquiche
- Mexicaanse taco
- Nacho schotel
- Normandische kip
- Old fashioned chickenpie
- Ossehaas ingepakt in filodeeg met balsamicosaus
- Ossehaas uit de oven
- Ovenschotel met gehakt prei en aardappel
- Paprika gevuld met shoarmavlees en kerriesaus
- Parelhoen met paddenstoelenjus
- Pasta met paddenstoelen gehaktsaus
- Pasta met pepersalami en gorgonzola
- Penne met kerstomaatjes en salami
- Roast beef with horseradisch sauce
- Spaghetti bolognese
- Spaghetti met tomatensaus
- Springboksteak met rozemarijnjus
- Stoofvlees
- Tortelini met Danish blue
- Tortelini in romige tomatensaus
- Tortilla met kip
- Tournedos met gekonfijte sjalotjes
- Tournedos met gepofte knoflook en rode portjus
- Turkse pizza
- Varkenshaas met paddenstoelensaus
- Varkenshaas met paddenstoelen en blauwe kaas
- Varkenshaasje in romige preikaassaus
- Varkenshaasje met geitenkaas en cranberries
- Varkensvlees gestoofd in Portugese rode wijn
- Wiener schnitsel
- Zoervleisch uit Limburg