Soepen
Wanneer serveert men soep?
Soep serveert men als een voorgerecht tijdens het eerste gedeelte van een maaltijd die uit meerdere gangen bestaat. De soep gaat vooraf aan het hoofdgerecht. En na het voorgerecht.
Inhoud:
- Bouillon met gorgonzola en bleekselderij
- Broccolisoep
- Erwtensoep
- Forel cremesoep
- Franse uiensoep
- Gebonden courgettesoep
- Gebonden peterseliesoep
- Gele paprikasoep met zalmreepjes
- Gepofte knoflooksoep
- Goulashsoep
- Goulashsoep Dubrovnik
- Groentensoep
- Groningse mosterdsoep
- Heldere kippenbouillon met gerookte kip
- Heldere ossenstaartsoep
- Heldere tomatenbouillon met garnalen
- Heldere tomatenbouillon met shi takes
- Kippensoep
- Lichte kerriesoep met krab en zalmreepjes
- Mexicaanse bonensoep
- Rode paprikasoep
- Romige kerriesoep met kip
- Romige kreeftensoep
- Romige mierikswortelsoep met gerookte forel
- Romige mosselsoep
- Romige mosterdsoep
- Sinaasappel mosterdsoep met oesterzwammen
- Sjalotten consumee met kerrieroom
- Surinaamse pindasoep
- Tomatensoep met balletjes
- Uiensoep met asperges en gerookte zalm
- Uiensoep uit de magnetron
- Waterkerssoep
- Wildbouillon