Macaroni met wijn kaassaus

2 personen

Hoofdgerecht vlees

 

Ingrediënten :

 

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 ons ham
  • 1 doosje champignons
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 dl witte wijn
  • ¼ slagroom
  • 150 gram geraspte kaas
  • 2 theelepels bouillonpoeder
  • peper
  • maggie
  • 1 theelepel sambal
  • paprikapoeder

 

Bereidingswijze :

 

Ham fijn snijden. Champignons schoonvegen en fijn snijden. Ui pellen en fijn snijden. Knoflook pellen en fijn snijden.

Olie in pan verhitten en ham, champignons, ui en knoflook bakken. Afblussen met witte wijn.

Slagroom, geraspte kaas, bouillonpoeder, peper, maggie, sambal en paprikapeder er door roeren tot een saus ontstaat.

Lekker met macaronie of andere soort pasta.