Lollo rossosalade met frambozendressing

4 personen

Voorgerecht koud

 

Ingrediënten :

  • 1 blikje frambozen
  • 1 eetlepel balsamico azijn
  • 3 eetlepels walnoot-olie
  • 1 zakje tijm ( 15 gr )
  • zout
  • peper
  • 100 gr roombrie
  • 1 krop lollo rosso
  • 120 gram pecannoten

 

Bereidingswijze :

 

In zeef frambozen laten uitlekken, hierbij 1 eetlepel sap opvangen ( rest wordt niet gebruikt ).  Boven kom frambozen door zeef wrijven. Azijn, olie en frambozensap erdoor roeren tot dressing ontstaat. Tijmblaadjes erboven van takje rissen. Op smaak brengen met zout en peper.

Brie in plakken snijden. Plakken in lengte in repen snijden. Sla wassen, bladeren uitslaan en in grove repen snijden.

Slarepen door dressing scheppen. Sla met dressing over vier borden verdelen. Brie en pecannoten erover verdelen.