Koude voorgerechten
Inhoud:
- Aardbeiensalade met basilicum en roze peper
- Carpaccio met blauwe kaas
- Carpaccio met krokant gefrituurde garnalen
- Carpaccio ossehaas
- Carpaccio van gevulde ossehaas
- Coupe cocktail
- Gamba torrentje
- Gebakken gambas
- Gefrituurd bakje gevuld met garnalen en vruchtjes
- Gerookte forel met appelsalade
- Gerookte forel met mierikswortelroom
- Gerookte kipfilet met tomatendressing op een bedje van kruiden
- Gestapeld taartje van makreel komkommer en radijs
- Grand entree van zalm
- Groentensalade met gebakken varkenshaas
- Herfstsalade met paddenstoelen en blauwe kaas
- Krabcocktail
- Krokante hambakjes met blacktiger en tomatensalsa
- Lollo rossosalade met frambozendressing
- Makreelsalade
- Meloen met kruidendressing en ham
- Paling dasje
- Pallet van Fruit de mer
- Parmaham met ananas
- Pateballetjes op eikebladsla
- Salade met gegratineerde geitenkaas
- Salade met gerookte kip en ananas
- Salade van beenham met frambozen notendressing
- Salade van watermeloen druiven en parmaham
- Schelp fantasie cocktail
- Spaghettinestje met gerookte forel
- Struisvogelbiefstuk met gekarameliseerde peren
- Vitello Tonnato
- Wildpate met cranberry jam
- Zalmkomkommerroosjes met romige sinaasappelsaus