Warme voorgerechten
Inhoud:
- Aardappelkoekje met zalmroom
- Gambas op zijn Spaans met wijn
- Gebakken camembert
- Gevulde champignons
- Grote garnalen met knoflook
- In ham gegrilde vijg met blauwe kaas
- Kletskoppen geitenkaas met rivierkreeftjes
- Krablegs met gembersaus
- Lasagne met paddenstoelen
- Lasagne met peer en gorgonzolasaus
- Lauw warme honingham met romige kaas
- Mini spiesje van kalfsvlees met tonijnsaus
- Op bord gegaarde zalm in dille bieslookmarinade
- Paddenstoelenragout met fleurons
- Pasteitje met prei en paddenstoelen
- Pasteitje met wildragout
- Roergebakken garnalen met ananas
- Salade van parelhoenfilet met sesamdressing
- Scampi met asperges aardappel en seranoham
- Schepje met gegratineerde paddenstoelen
- Scholfilet met tuinkers en romige kerriesaus
- Slakkenstoofpotje
- Toast met geitenkaas en vijgenchutney