Pasta met pepersalami en gorgonzola

2 personen

Hoofdgerecht

Italiaans

 

Ingrediënten:

 

  • 4 tomaten
  • 220 gram spaghetti
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 grote ui, gesnipperd
  • 250 gram champignons, in plakjes
  • 200 gram pepersalami, gesneden
  • 150 gram gorgonzola, in blokjes
  • 1 eetlepel rode pesto
  • Peper
  • Maggie
  • paprikapoeder

 

Bereidingswijze:

 

Breng water aan de kook voor de spaghetti.

Snijd de tomaten kruislings in, dompel ze 1 minuut onder in heet water, trek het vel eraf en snijd ze in stukjes.

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en champignons. Voeg de stukjes tomaat toe.

Laat even pruttelen. Maak op smaak met peper, maggie, paprikapoeder en pesto.

Warm dan de pepersalmi even mee en doe de gorgonzola erdoor scheppen.

Giet de spaghetti af.