Bladerdeeg soepstengels

4 personen

Bijgerecht

 

Ingrediënten :

  • 2 plakjes bladerdeeg
  • 1 eetlepel sesamzaadjes
  • 1 eetlepel maanzaadjes
  • 1 eetlepel kummel
  • 1 eetlepel geraspte oude kaas
  • 2 theelepel kerriepoeder
  • 8 geroosterde amandels
  • 1 ei

 

Bereidingswijze :

 

Laat het bladerdeeg in 10 minuten ontdooien. Snijd het bladerdeeg in 8 lange repen. Leg deze op bakpapier.

Bestrijk met losgeklopt ei. Bestrooi met maanzaad, kummel, kerriepoeder, amandel, geraspte kaas en of sesamzaad. Goed aan drukken.

Warm de oven voor op 200 graden . Bak het bladerdeeg in midden van de oven in ± 15 minuten goudbruin. Laten afkoelen.

Afgekoelde stengels tot gebruik luchtdicht bewaren.